DVB Foundation

DVB Foundation is nadrukkelijk gericht op het op transparante wijze ondersteunen van de dressuursport voor gehandicapten via kleinschalige projecten.

Stichting Vrienden Dressuurstal Van BaalenDit doet ze in de geest van Dressuurstal Van Baalen: ambitieuze gehandicapte ruiters en amazones worden begeleid of er wordt een andere vorm van ondersteuning geboden om ook hen een kans te bieden om tot topsportprestaties te komen!

DVB Foundation ondersteunt, naar eigen inzicht, initiatieven die voldoen aan de volgende criteria:

- Initiatieven die gehandicapte ruiters en amazones steunen bij het nastreven van hun paardentopsportambities;
- Initiatieven die gehandicapten in contact brengen met paardentopsport;
- Initiatieven van individuen en instanties die zich inspannen voor paardensport voor gehandicapten.

Grondleggers van de Foundation zijn Coby en Marlies van Baalen. Beiden hebben een warm hart voor de gehandicaptensport. “De paardensport is een sport waarbij de gehandicapte zich gelijkwaardig kan voelen aan de valide sporter. Dit stimuleert enorm en is goed voor het zelfvertrouwen van de gehandicapte sporter”, aldus Coby.

Belangeloos zetten Coby en Marlies zich in voor vele clinics en trainingen ten bate van de dressuursport voor gehandicapten. Verder is Coby de ambassadrice van Vereniging Paardrijden Gehandicapten Amsterdam en Marlies is ambassadrice van Het Paardrijk en Talentenplan Annerheide in Berlicum. Coby en Marlies zijn als adviseurs verbonden aan DVB Foundation.

DVB Foundation wil de komende tijd met regelmaat nieuwsbrieven gaan versturen. Bekijk hier de eerste nieuwsbrief van de DVB Foundation.

OldMark HorseGroup draagt dit initiatief een zeer warm hart toe en is daarom sponsor (vriend) van de stichting.

Bekijk ook de website

 

OMHG op Facebook!

Meer informatie?

info@omhg.nl


OldMark HorseGroup